„Hedonist – Variété Show”

Zapierająca dech w piersiach akrobatyka powietrzna, magiczny pokaz iluzji czy taniec pobudzający zmysły. To tylko kilka propozycji show odbywających się w ramach „Hedonist – Variété Show”. Fundacja Fabryki Norblina oraz Kolektyw Inicjatyw Nowocyrkowych dostarczyli widzom niezapomnianych emocji organizując spektakle na scenie Gimlet Live w Food Town w Fabryce Norblina.

FFN_Hedonist_Hero-mobile

„Hedonist – Variété Show”

Unikatowe spektakle

„Hedonist – Variété Show” to cykl czterech spotkań łączących koncert muzyki na żywo, teatr i pokaz sztuk nowocyrkowych. Każdy spektakl ma unikatowy charakter, a podczas nich publiczność ma okazję spotkać się z rozmaitymi odsłonami sztuki oraz artystami.

Specjaliści z dziedzin sztuki cyrkowej zaprezentowali widzom piękno akrobatyki, sztuki cyrkowej oraz sensualnego opowiadania ciałem. Całe show, dzięki przemyślanej oprawie wizualnej i artystycznej było utrzymane w klimacie paryskiego Crazy Horse, Wintergarten w Berlinie czy londyńskiego Proud Embankment – ekskluzywnym i niezwykle estetycznym.

Unikatowe spektakle

Wyjątkowy program artystyczny

W programie „Hedonist – Variété Show” zaplanowano zjawiskowe pokazy pole dance, zmysłowej burleski, akrobatyki z wykorzystaniem koła akrobatycznego (German Wheel), specjalnych pasów czy szarfy. „Hedonist- Variété Show” to także żonglerka w rozmaitych, niecodziennych odsłonach, między innymi akrobatycznej czy z diabolo oraz pokaz ze specjalnymi rekwizytami wykorzystującymi efekty świetlne. Na scenie  Gimlet Live w Food Town wystąpiło międzynarodowe grono profesjonalistów będących laureatami licznych konkursów krajowych i międzynarodowych.

W świat variété gości wprowadzała Anka Dzilińska producentka, performerka, propagatorka nowego cyrku, dziennikarka i lektorka. W roli współprowadzącego towarzyszył jejtakże Vincent Grotesque – performer i artysta uliczny, a o porządek na scenie zadbała niezastąpiona stage kitten Aleksandra Rurz Olszewska.

Wyjątkowy program artystyczny