Konkursy

Fundacja Fabryki Norblina zaprasza wszystkich chętnych do udziału w konkursach, które organizuje (‘A nuż, widelec’, ‘Historia zaklęta w platerach’), bądź obejmuje mecenatem (‘For/Against’). Szczegółowe informacje na temat konkursów znajdują się pod przyciskiem ‘WIĘCEJ’. Regulaminy konkursów znajdziecie w linku pod przyciskiem. Zapraszamy!

Logo_Fundacja-Fabryki-Norblina
FundacjaFabrykiNorblina-KONKURSY-A-nuż-widelec

A nuż, widelec

Konkurs graficzny dedykowany studentom i absolwentom uczelni artystycznych oraz twórcom amatorom, których fascynuje sztuka plakatu. Inspiracją do podjęcia tej artystycznej inicjatywy stała się niezwykła historia zabytkowej Fabryki Norblina.

FundacjaFabrykiNorblina-KONKURSY-Historia-zakleta-w-platerach

Historia zaklęta w platerach

Sprawdź czy nie posiadasz lub nie masz dostępu do produktu Fabryki Norblina. Dowiedz się o nim jak najwięcej. Jak znalazł się w Twojej rodzinie? Czy ma jakieś szczególne znaczenie? Jakie były jego losy na przestrzeni lat?

FundacjaFabrykiNorblina-KONKURSY-For-Against

For/Against

Każdy może zaznaczyć swoją obecność w lokalnej — globalnej społeczności angażując się w dowolne zjawisko — wyrażając swoją aprobatę lub sprzeciw. ZA/PRZECIW to stwierdzenia, które w pewien sposób ilustrują dwubiegunowość świata.